Aanbod Handboek Natuurlijk Leiderschap met korting

Handboek met korting, ster voor 24.95

Ik wil je dit unieke Handboek Natuurlijk Leiderschap met korting aanbieden omdat we elkaar ontmoet hebben op de Kindvakbeurs 2022. Normaal betaal je 24,95 en 4,95 verzendkosten,

Nu betaal je slechts 24,95!!

Deze aanbieding is geldig tot en met zaterdag 15 oktober

Ja, ik wil die korting !

Het Handboek Natuurlijk Leiderschap biedt met de 8 basisprincipes uit de natuur dé bouwstenen voor nieuwe leiders die door hun leiderschap en voorbeeldfunctie het verschil willen maken. Met ruim 260 pagina`s en 100 natuurfoto`s een aanrader voor iedereen in een positie waarin leiderschap wordt verwacht.

Waarom dit Handboek natuurlijk leiderschap?

Werkdruk, stress en een snel veranderende maatschappij vragen voortdurend om aanpassingen in jouw leidinggevende rol. Het is ‘learning on the job’, waarin je veel onbewuste keuzes maakt. Veel leidinggevenden worstelen vaak daarmee.

Werknemers zoeken inspiratie, autonomie en zingeving. Hoe werk je daar dan aan en houd je hen tevreden? Hoe kun je als leidinggevende zelf ontspannen en met plezier blijven werken? Natuurlijk leiderschap geeft daar antwoord op!

Ik bestel het Handboek

Natuurlijk leiderschap

Natuurlijk leiderschap begint altijd bij jezelf, bij wie jij van nature bent. Want je kunt pas leidinggeven aan een ander als je leiding kunt geven aan jezelf. 

Het Handboek Natuurlijk Leiderschap is geschreven om leidinggevenden te inspireren bij deze ontdekkingstocht, met veel oefeningen en nuttige tips vanuit de natuur. Met dit boek maak je jouw eigen routekaart naar het leiderschap dat bij jou past. Want er is niet één soort leider, ook niet in de natuur.

zorgeloos samenwerken in je team

Acht basisprincipes uit de natuur geven jouw leiderschap een nieuwe impuls. Zij zorgen voor een andere blik op jezelf, de wereld en de mensen om je heen. Hierdoor kom je beter in balans met je omgeving. Je kunt zaken als werkdruk, tegenslag en chaos beter hanteren, waardoor je effectiever in je dagelijkse werk wordt.

Als natuurlijk leider word je dan succesvoller. Een verhoogd gevoel van vrijheid en geluk is je bonus.

Nieuwsgierig naar het Handboek Natuurlijk Leiderschap?

Hier vind je een sneakpreview:

Download hier hoofdstuk 14: Wat levert natuurlijk leiderschap op?

JA, ik bestel het Handboek Natuurlijk Leiderschap

STAFFELKORTING

Wil je graag jouw team of collega’s verrassen met het Handboek Natuurlijk Leiderschap?
Maak gebruik van de staffelkorting:

  • 10 boeken: ontvang een gratis online workshop voor jouw team of bedrijf t.w.v. € 97,-
  • 25 boeken: ontvang een gratis lunchwandeling voor ± 8 personen t.w.v. € 295,-
  • 50 boeken of meer: ontvang een gratis live workshop van 3 uur voor max. 12 deelnemers t.w.v. € 495,-
Ja, ik wil het Handboek bestellen

Reviews

“Wat kun je als leider leren van de natuur”. Langs deze rode draad neemt Lia van Loo je mee in het Handboek Natuurlijk Leiderschap. Aan de hand van acht principes geeft Lia een handreiking aan de leiders van vandaag. Vooral laat ze door het hele boek heen zien, dat je als leider niet los staat van het geheel, maar dat je er juist onderdeel van uitmaakt. Op een beeldende en aantrekkelijk geschreven manier gebruikt Lia metaforen uit de natuur om hiermee inzicht te geven in de boeiende aspecten van leiderschap. Kortom, een waardevolle aanvulling op de reeds bestaande literatuur over leiderschap.”

Klaas Pool MA, directeur Pool Management & Organisatie (organisatie- en veranderkundige / auteur ‘Een bestuurder moet vooral niet sturen’

“In een wereld waarin organisaties en systemen steeds vaker vast lopen en gebreken vertonen, is dit boek in mijn ogen haast verplichte kost voor iedere leidinggevende. Ook binnen organisaties zijn natuur en principes uit de natuur onmisbaar in mijn ogen. Lia maakt de natuur en de principes die hier gelden heel toegankelijk in haar boek voor leidinggevenden en medewerkers binnen organisaties.”

Tanja van Doesburg, eigenaar en coach Take the Leash

Lia maakt je met haar boek bewust van het feit dat er natuurlijke wetmatigheden zijn in alle samenwerkingsvormen. Als je die negeert, neemt de frustratie toe en neemt het resultaat af. Als vanuit bedrijfsmatig perspectief dringend veranderingen nodig zijn, voelt het als het verliezen van kostbare tijd om alle ´zachte´ aspecten te adresseren. Ofschoon de titel van het boek anders doet vermoeden, geeft het een breed overzicht van wetenschappelijke benaderingen. Lia maakt in haar handboek duidelijk dat deze kennis pas van betekenis is als je de holistische aspecten van de natuur weet te vertalen naar jezelf en de organisatie waar je leiding aan geeft. De basisprincipes bieden duidelijke handvatten om vanuit een eigen natuurlijke balans je persoonlijke effectiviteit als leidinggevende te vergroten.

J.M. Beekman MBA, bestuurder in de kinderopvang

Lees hier alle reviews

Zelf een review achterlaten? Dat kan hier!

Over de auteur

Aangenaam, ik ben Lia van Loo. Gespecialiseerd in natuurlijk leiderschap en schrijver van het Handboek Natuurlijk Leiderschap.

Al van jongs af aan geniet ik van de rust en energie die de natuur mij geeft. Naarmate ik meer buiten ben, geeft de natuur steeds meer van haar geheimen prijs en helpt mij bij mijn eigen ontwikkeling. Dicht bij huis, maar ook tijdens verre reizen. Tijdens deze reizen heb ik onder andere van Aboriginals, Maori, Indianen en Kelten veel geleerd over hun manier van leven in verbinding met de natuur. Ik leen en bestudeer de ideeën uit hun verleden en maak ze modern en relevant voor het heden.

Dit pas ik toe in het BuitenLAB. Hier help ik leidinggevenden met meer plezier en ontspanning leidinggeven, omgaan met stress en veranderprocessen. Het BuitenLAB (Lia`s Advies Bureau) is een plek waar je mag experimenteren met je nieuwe gedrag, en waar natuur, verwondering en intuïtie een rol spelen. Hier deel ik mijn kennis over natuurlijk leiderschap via (team)coaching, workshops en lezingen.

Met de natuur als inspiratiebron en leermeester heb ik mijn eigen methode voor teams en leidinggevenden ontwikkeld op basis van acht natuurprincipes. Om zoveel mogelijk leidinggevenden te inspireren heb ik mijn methode vastgelegd in het Handboek Natuurlijk Leiderschap. Zodat iedereen een natuurlijk leider kan worden.

Wil je meer weten over mijn boek of methode of kun je een steuntje in de rug gebruiken bij het natuurlijk leiderschap voor jezelf of je team? Neem dan eens contact op. Ik help je graag!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent het Handboek Natuurlijk Leiderschap? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief boek
Bezig met versturen

Inspirerende blogs vanuit het Handboek Natuurlijk Leiderschap

Het Handboek Natuurlijk Leiderschap is geschreven op basis van 8 principes uit de natuur. Deze basisprincipes komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. Ik gebruik deze 8 principes al jaren tijdens workshops, lezingen en in mijn blogs. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten over de inhoud van het boek deel ik daarom een aantal blogs die een belangrijke rol spelen in het Handboek.

Geluk bepaal je zelf
Leer van de sneeuwvlok
Kwetsbaar
Wandelen tegen stress