Vuurritueel

Groeien als trainer- coach met het vuurritueel

​Wil je jouw coaching of training (nog) meer diepgang geven?

Ben je op zoek naar een vorm waarin intuïtie, voelen en ervaren voorop staan? Dan is werken met een vuurritueel echt iets voor jou.

Komt dit je bekend voor?

 • Heb jij behoefte aan meer of andere tools om een doorbraak met je klant te creëren?
 • Zoek je nieuwe manieren om mensen een stap te laten zetten in hun ontwikkeling?
 • Wil je tools die je klanten helpen afscheid te nemen van oud zeer/gedrag? Of die juist helpen om het nieuwe, te verwelkomen en te vieren?
 • Eigenlijk wil je al een tijdje iets anders, maar weet je niet wat?
 • Wil jij jezelf onderscheiden met een unieke ervaring voor je klanten?
 • Heb je geen behoefte aan saaie theorie binnen volgen?
 • Wil je weten hoe je dat praktisch kunt doen?

Herken je hier iets van? Dan is mijn Training  Groeien met het Vuurritueel écht iets voor jou!

In deze training werk je toe naar het ontwerpen en begeleiden van jouw eigen vuurritueel voor je klanten. Dat klinkt simpel. Maar wil je de volle kracht ervan toepassen voor de ontwikkeling van jouw klanten, heb je kennis en inzicht nodig in een aantal specifieke natuurwetten en wijsheden.

Die wil ik je graag leren.

Wat levert dit Vuurritueel jou op?

 • ontwikkeling van je eigen toolkit en mogelijkheden
 • inzicht in de wetten vanuit de natuurwijsheid.
 • de kracht van rituelen bij transformatie van je klanten.
 • prachtige, direct toepasbare instrumenten vanuit de natuurwijsheid
 • klanten beter en sneller een stap laten zetten
 • een zelfontworpen vuurritueel dat je direct kunt inzetten in de begeleiding van je klanten.

Als puur rationeel ingesteld persoon heb ik aan het vuurritueel van Lia deelgenomen. Er wrong al een hele tijd iets in mijn werk, en daar wilde ik afscheid van nemen. Tot mijn eigen verrassing voelde ik mij tijdens het ritueel ineens sterk geraakt. Tevens had ik de vreemde aandrang om bij het afscheid mijn in vlammen opgaande droom letterlijk te voelen. Iets maakte dat ik de pijn van het afscheid fysiek moest ervaren door mijn handen in de vlammen te houden (wel zonder verbranding uiteraard!). Robert

Voor wie is dit Vuurritueel?

Deze training is geschikt voor trainers en coaches die:

 • serieus werk maken van hun bedrijf
 • een uitbreiding kunnen gebruiken voor hun aanpak of toolkit
 • in korte tijd een nieuw instrument willen leren en toepassen
 • de kracht en wijsheid van de natuur en rituelen willen inzetten in hun bedrijf
 • persoonlijke ontwikkeling zien als stap naar zakelijke groei
 • nu écht een stap willen zetten zonder onnodig lang met de praktische vragen te worstelen

Klinkt interessant?

Meld je nu aan!

Wat krijg je dan?

1.  E-book met:

 • het ontstaan en belang van rituelen in de moderne tijd
 • de plek van rituelen in het werken met natuurcoaching en de natuur
 • kennismaking met natuurcirkels en de 4 elementen
 • jouw rol als begeleider
 • praktische tips

Je leest dit ter voorbereiding op de live dag. En hebt zo meteen een mooi naslagwerk.

2.  Toegang tot 3 online lessen:

* Cirkels in de natuur

De natuur werkt cyclisch, denk aan de seizoenen en de maan- en zonnestanden. Daarom leren we het belang van deze cirkels.                               Hoe werkt een cirkel en hoe pas je dit toe bij je klant.
Hoe passen de 4 elementen hierin

* Vuurritueel

Je leert jouw eigen vuurritueel ontwerpen voor de live dag
Je kiest jouw eigen materialen

* Je rol als begeleider

Welke voorbereidingen moet je doen
Wat zijn de valkuilen

       Voordelen van een online les

 • Lessen bevatten duidelijke instructies ter voorbereiding van de live-dag.
 • Lessen volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt
 • Terugkijken zo vaak als je wilt

3.  Vraag en antwoord & Inspiratie-sessie

We plannen een online sessie in (telefonisch of via Skype) van 30 min. Je kunt jouw vragen stellen en zo nodig geef ik je inspiratie voor de volgende stap.

4. LIVE  dag

Op een prachtige locatie in Hellendoorn plannen we een dag, waarin je zelf een eigen vuurritueel voorbereidt en uitvoert in de groep volgens de stappen die je hebt geleerd. Je leert zo van en met elkaar. Je krijgt direct feedback en tips zodat je meteen met een vuurritueel in jouw bedrijf aan de slag kunt.

In overleg kan dit ook op een andere locatie plaatsvinden. Daar kunnen dan extra (reis)kosten aan verbonden zijn.

5. Feedback op toekomstige rituelen

Je kunt me 1 keer vragen om met je mee te denken en/of feedback te geven op een ritueel dat je wilt uitvoeren/ hebt uitgevoerd. Ik geef jou via telefoon of Skype feedback en tips voor verbeteringen.

Wat doet een ritueel?

Rituelen helpen mensen sneller een stap te maken, afscheid te nemen van oude patronen, hun pijn uit het verleden. Door het achterlaten in het vuur van gedachten of gedrag die hen nu belemmeren kan men verder groeien. Vuur transformeert.

Denk ook aan het vieren van een nieuwe stap: een nieuwe levensfase kan door een ritueel bekrachtigd worden met een vreugdevuur. Zo zijn er verschillende vormen van vuur die je kunt toepassen.

Hieronder lees je wat enkele deelnemers hebben ervaren:

Ik mocht een bijzonder vuurkorf-ritueel met Lia van Loo meemaken. De overtuigingen die ik door verbranding in het vuur los wilde laten, maakten in de weken en maanden daarna plaats voor nieuwe. Ik zag de veranderingen ook echt fysiek in mijn leven komen.
Lia creëert de juiste sfeer en neemt de tijd die nodig is voor iedere deelnemer. Als je overtuigingen wilt loslaten, kan ik je een vuurkorf-ritueel onder begeleiding van Lia van harte aanbevelen. M. B.  Limburg

Het vuurritueel was een bijzondere ervaring. Ik wist niet of het iets zou doen voor me, maar ik deed er open en nieuwsgierig aan mee. Het voelde goed om gewoon dat te doen wat op dat moment goed voelde, alles mocht. Lia wist een veilige omgeving te creëren, waarin ik dat ook durfde. Direct na afloop voelde ik me lichter. En ook daarna (en nog steeds) is dat gevoel gebleven. De intentie waarmee ik het ritueel deed, is ‘gelukt’. Ik was verrast dat het zo simpel met een ritueel kan kennelijk. Van het ritueel zelf is vooral het veilige gevoel dat Lia creëerde me bijgebleven, heel bijzonder hoe ze dat voor elkaar kreeg. Janin Wensink

Ik vond het vuurritueel een bijzondere ervaring. Stel je je ervoor open, dan is het een ervaring die voorbij het bewuste gaat en daarmee een krachtige tool voor transformatie. Lia heeft het ritueel duidelijk en deskundig begeleid. Zij is goed thuis in natuurwijsheden en het begeleiden van een dergelijk ritueel is haar op het lijf geschreven. Ellemiek Etman, coach bij Het Talentschap

Wil jij in korte tijd jezelf en je programma een boost geven?

Gun jij jezelf deze training om een nieuwe stap te maken, je toolkit te vergroten?

Zou je écht op korte termijn een nieuw instrument willen toepassen en wil je het niet allemaal zelf uit hoeven zoeken. Heb je liever slimme en concrete tips die voor jouw klanten goed werken?

Wil je hierbij mijn begeleiding, zodat je de plannen ook daadwerkelijk in praktijk gaat brengen?

Klinkt interessant?

Schrijf je dan in en maak die stap

(aanmelden kan direct via de link, of je kunt nog even verder lezen)

Aanmelden vuurritueel leren

Investering & Aanbieding

​Jouw investering voor het leren van het vuurritueel is € 995,-

Prijzen zijn exclusief Btw.

Wil je ook de rituelen met de overige 3 elementen (water, lucht en aarde) leren toepassen, kun je de vervolgtraining volgen. Deze vervolgtraining kost jou  € 795,-.

Boek je beide trainingen, dus wil je alle 4 elementen leren dan is de voordelige Pakketprijs voor slecht € 1649,-

Veelgestelde vragen:

• wat kan ik met een vuurritueel?

Via rituelen kunnen klanten sneller stappen nemen. Het geeft allerlei processen een zichtbare vorm. Het is een prachtig instrument om een groeistap te maken. Rituelen zijn onmisbaar voor de continuïteit van het bestaan en bezitten daardoor ook therapeutische eigenschappen.

• waar ligt de oorsprong van deze rituelen?

In alle culturen zijn rituelen belangrijke dragers van sociale, psychologische en levensbeschouwelijke betekenisprocessen. Vooral bij belangrijke fasen in het leven zoals geboorte, de overgang naar volwassenheid en omgaan met verlies en dood. In onze moderne wereld verdwijnen steeds meer rituelen. Toch blijven mensen die behoefte houden om betekenis te geven.

• is dit niet een beetje vaag doenerij / goeroe-achtig?

Dit is iets wat rituelen bij sommige mensen oproepen. Ze zien het als primitief en bijgeloof. Wat men vaak niet beseft is dat wij, in ons zogenaamd beschaafde dagelijkse leven, allemaal aangeleerde en bekende patronen hebben ontwikkeld. Sommige noemen wij rituelen, bv. ochtendritueel. Rituelen vormen een methode om een doel te proberen te bereiken. Mijn ervaring en die van mijn klanten is dat de beleving tijdens een vuurritueel vaak heel intens is. Er is vaak een gevoel van opperste concentratie, van geborgenheid en opluchting. Daarna kan men verder, heeft transformatie plaatsgevonden. Het resultaat is tastbaar en zichtbaar.

•   is het niet gevaarlijk, om te spelen met vuur?

Ja, vuur is en blijft iets waar je vooral in de natuur zorgvuldig mee moet omgaan. Daarom wil ik je de juiste stappen leren. Zodat je weet waar en wanneer je dit kunt toepassen. Een laaiend vuur of gebruik van kleine elementen zijn mogelijk.

ik vind de investering wel hoog. Kan ik in termijnen betalen?

Je investeert in dit traject € 995 excl. BTW.

Kosten kun je als ondernemer als bedrijfskosten aftrekken bij de belasting. Zo valt de netto-investering voor jou enorm mee. Mocht de eenmalige investering nog te hoog voor je zijn, dan is er een optie om in 3 termijnen van € 350,- te betalen. Neem hierover even contact op.

Wil jij nu starten?

Heb je voldoende informatie en lijkt het je leuk, meld je dan aan.


aanmelden vuurritueel leren

Nog vragen?

Klinkt het allemaal interessant, maar heb je nog een vraag of wil je een gesprek om te overleggen of dit vuurritueel écht iets voor jou is?

Neem dan contact op met mij op via 06-39853944 of info@lia-lab.nl

Je kunt er ook voor kiezen om eerst gratis en vrijblijvend een Op Stap gesprek aan te vragen.  Meer info daarover vind je hier

natuurlijke groet,

Lia van Loo