Zomeraanbod 2018.

Ontwikkel je leiderschap in 6 weken

Leidinggeven aan anderen, begint met leidinggeven aan jezelf!

Zomer eindelijk….

Kijk je uit naar de vakantie? Nog even doorbijten en dan eindelijk rust. Je moet bijtanken, slapen, lezen en al die leuke dingen doen waar je anders niet aan toe komt. Uitgeteld ga je weg en na die 2 of 3 weken ben je net weer een beetje uitgerust. En op dag 1 op je werk ben je alle rust weer kwijt, en sleep je je naar een volgend weekend of vakantie? Dan pluk je geen vruchten van je zomervakantie.

R: 145 G: 255 B: 144 X:39852 Y: 0 S: 0 Zs: 0 Zp: 42 F: 314 I: 4 ImgVer:08.01.09.10

Je kunt deze zomer ook eens anders beleven. Het is de tijd waar in de natuur alles vol in bloei staat. Er is volop energie en maximaal gebruik van de levenskracht. Zodat de vruchten voor de herfst vormen. Dat kun jij ook leren. Wil jij na deze vakantie anders starten? Een verandering ervaren? Welke vruchten wil jij plukken van deze zomervakantie? Ik help je graag dit te realiseren.

zomeraanbod aanmelden

Vastgelopen als leider?

Loop je vast met je team? Kom je elke dag moe van het geregel thuis? Je hebt al een tijd geen plezier in je werk. Je voelt je steeds meer vastlopen. Herken je dit:

 • Geen grip op je team, de situatie
 • Lichamelijke klachten, hoofdpijn of buikpijn
 • Last van negatieve emoties (boosheid, frustratie) en stress
 • Onzekerheid over je baan en je toekomst

Leer in 6 weken je natuurlijk leiderschap vergroten

Wil jij als leider:

 • dagelijks werken met zelfvertrouwen en plezier?
 • Resultaten waar je tevreden over bent?
 • In balans een heftige teamvergadering leiden?
 • Krachtig communiceren in moeilijke gesprekken.

En dan energiek aan het eind van je werkdag fris thuis verder gaan?

zomeraanbod aanmelden

Gedoe beu

Is jouw leiderschap zwaar en moeizaam geworden? Doe je steeds harder je best om alles gaande te houden. Maar hoe harder je je best doet, hoe meer het jou ontglipt. De resultaten blijven uit. Je wordt moe en geïrriteerd. Misschien schaam je je wel en denk je dat leidinggeven al die anderen wel natuurlijk en vloeiend lukt.

Wil jij natuurlijk leiding geven leren?

vlinder alpen

Natuurlijk leiderschap en samenwerken gaat bij de meeste leiders niet vanzelf. Maar is zeker wel te leren. Het begint altijd bij je eigen ´ik’. Door weten wie je bent en waar je voor staat. Erkennen wat je wel en niet kunt. Dat is ook omgaan met zaken die je liever voor anderen verstopt. Zoals je onzekerheid, angst of irritatie. Juist die zaken belemmeren je nu om tot bloei te komen als krachtig leider.

‘Nee’ zeggen en grenzen aangeven is soms lastig. Bijvoorbeeld in complexe situaties. Of bij veranderingen die je moet doorvoeren. Als je pijnlijke besluiten moet nemen. Natuurlijk en krachtig communiceren, gaan staan voor wat jij wilt, is dan juist belangrijk.

Leer in dit Leiderschap programma in 6 weken je natuurlijk leiderschap vergroten. Dit programma wordt één-op-één, speciaal op jou afgestemd. Je wordt effectiever in je rol als leidinggevende.

zomeraanbod aanmelden

Dat levert je meteen wat op:

 • vertrouwen op jezelf en je eigen inzichten
 • eerder je grenzen en wensen aangeven
 • medewerkers of teamleden krijgen beter aansturing en hebben sneller resultaten
 • jij en je medewerkers groeien in professionaliteit
 • tijd voor ontspanning en je privé
 • meer werkplezier en resultaat

Kortom, ook jij kunt groeien in leiderschap! In de natuur wordt al miljoenen jaren succesvol samengewerkt. Ik leer je via technieken en oefeningen je natuurlijk kompas te gebruiken.

Groeien

Het zijn vaak de mensen-mensen die vastlopen in hun leiderschap. Dit Leiderschapprogramma is voor jou als jij dit wilt:

 • groeien in natuurlijk leiderschap
 • natuurlijker en krachtig communiceren
 • leren omgaan met veranderingen en weerstand
 • verdieping en zingeving
 • leren omgaan met stress en (werk)druk

Niet geschikt voor iedereen

Ben jij iemand die:

 • overtuigd is dat eerst nog iets anders moet veranderen, voordat je kunt beginnen?
 • niet van plan is je kaarten eerlijk op tafel te leggen?
 • alles al weet en zich niet graag laat verrassen?
 • niet openstaat voor intuïtie en gevoel?
 • niets met natuur heeft?

Dan is dit programma (nog) niet voor jou.

wandelenJouw nieuwe pad

Maar…

Ben je het getwijfel zat. Ben je leergierig? Wil je nu echt een stap maken om je natuurlijk leiderschap langdurig en blijvend te verbeteren?

Dan nodig ik je uit. Dit wordt een bijzonder en effectief pad voor jou!

Je bent niet alleen. Ook andere leidinggevenden en ondernemers hebben hiermee geworsteld.

Dit is wat zij aangeven na mijn programma:

 

“Ik durf eerder grenzen aan te geven. Ik voel me krachtiger en merk dat medewerkers eerder doen wat ik hen vraag. Het kost daardoor minder tijd.”

“Ik voel me zelfverzekerd in het team als ik nu commentaar krijg. Ik kan uitleggen waarom ik iets wil.”

“Door af en toe een kleine oefening op het werk te doen, kan ik mijn rust beter bewaren. Ik ben veel minder gefrustreerd en dat maakt de samenwerking makkelijker. Zelfs collega`s valt het op dat ik anders ben.”

zomeraanbod aanmelden

Investeren in groei?

Wil jij groeien in je leiderschap? Dan heb ik deze zomer een speciaal aanbod!

Een 6 weeks programma, waarin je een aantal technieken leert, die je meteen de volgende dag toe kunt passen. Je zult het effect onmiddellijk merken. Misschien twijfel je nog. Vind je het spannend…

Dat is het ook!

Maar bedenk eens: wat als je die stap nu niet maakt. Kun en wil je zo door blijven gaan? Wat gebeurt er dan?

 • je raakt je passie en energie kwijt.
 • dreigend ziekteverzuim in je team of bij jezelf.
 • medewerkers, klanten en familie blijven je overvragen.
 • resultaten vallen tegen of blijven uit.
 • je blijft worstelen en hopen ‘dat het straks vanzelf beter wordt’.

Misschien heb je zelf nog meer zaken waar jij tegenaan loopt. Als je bovenstaande vervelende situaties niet meer wilt, investeer dan NU in jezelf.

Wie gaat je daarbij helpen?

p9066755Ik ben Lia van Loo. Gespecialiseerd in leiderschap. Vanaf mijn 16e werk ik met groepen en teams en heb me verdiept in hoe leiderschap werkt. Zowel binnen het jeugdwerk als groepsleider en later als manager binnen zorg en welzijn. Ook ik heb als leidinggevende met reorganisaties, ziekteverzuim en lastige teams geworsteld.

Ik ontdekte dat je als leidinggevende daarbij zelf een bepalende rol speelt. Dat samenwerken niet altijd vanzelf gaat, maar zeker wel te beïnvloeden is. Mijn managementervaring en bedrijfskundige opleiding gaven me inzicht in succesvolle leiderschapsmethodes en technieken.

Meer weten wie ik ben klik hier

Ga je mee? zomeraanbod aanmelden

Bij dit unieke 6 weken programma krijg je:

1 dag persoonlijke training 10.00-16.00 u.

Op een prachtige locatie op de Sallandse Heuvelrug gaan we de natuur in. We doen een aantal oefeningen. Je wordt bewust van jouw belemmerende denkpatronen en leert technieken om je energie en eigen grenzen te bewaken. Na een heerlijk lunch, gaan we in de middag verder. Werkend aan het thema dat op dat moment aandacht nodig heeft. Zoals: loslaten, keuzes maken, inspiratie vinden of anders communiceren. Daarna krijg je concrete opdrachten om deze in jouw werk- of privésituatie verder te oefenen.

Persoonlijke hulp afgestemd jouw situatie op je werk of in je privéleven

Je krijgt gedurende 6 weken mijn persoonlijke begeleiding en hulp om toe te passen wat je op de life dag geleerd hebt.

3 x 30 minuten persoonlijke coaching (telefonisch of via Skype)

Na de natuursessie plannen we een eerste gesprek om je te ondersteunen met je opdrachten. Meestal is deze 3 x voldoende. Is er meer hulp nodig? Dan krijg je die en plannen we gewoon een extra gesprek in. Natuurlijk zonder meerkosten!

Evaluatiegesprek

Met het evaluatiegesprek krijg zicht op wat je zelf hebt bereikt en waar je nog verder in wilt groeien.

Bonus

Werkboek met gerichte opdrachten en oefeningen.

Hiermee ga je concreet op je werk of in je privéleven opdrachten uitvoeren en technieken oefenen. Zo zet je meteen nieuwe stappen. Van de oefeningen krijg je een pdf, zodat je ze altijd opnieuw kunt gebruiken. Met deze opdrachten werk je zelfstandig verder aan je natuurlijk leiderschap. Zo kun je ook na het programma voor jezelf blijven oefenen.

Wil jij groeien als leider? zomeraanbod aanmelden

Investeer dan nu in jezelf en je toekomst.

Groeien kost altijd energie en moeite. In dit geval een investering van jou in tijd en geld.

In geld investeer je € 595, – excl. btw p.p.

Hoeveel tijd jij investeert, bepaal je zelf. Net als in de natuur: iedereen groeit op zijn eigen wijze en tempo. Gras groeit niet sneller door eraan te trekken. Maar je kunt het wel voeden, en aandacht geven.

Plan nu je lifedag in de maand juli of augustus en ontvang € 125,- zomervoordeel

op dit unieke programma.

zomeraanbod aanmelden

Veelgestelde vragen

 • 6 weken? Is dat niet erg kort?

Zelfs in sessies van 1,5 uur maken mensen al stappen en worden ze sterker. Klanten zeggen vaak “ik heb het al zo vaak gehoord, het is al eerder gezegd, maar nu heb ik het echt gevoeld. Dit vergeet ik nooit meer”. Sterker nog: de eerste resultaten zul je al merken tijdens de dag buiten. Gedurende het programma ontdek je dat je steeds meer concrete stappen zet op weg naar het persoonlijk leiderschap dat jij wilt.

Het programma is zo opgezet dat je een 6 weken lang maximale hulp krijgt. De ontwikkeling van je natuurlijk leiderschap wordt op verschillende manieren bevorderd. Alles is erop gericht om jou in werk en privé stappen te laten zetten. Om zo een blijvende verandering te creëren.

 • Wat als ik fysieke beperkingen heb?

Het programma is niet gebaseerd op fysieke uitdagingen of survival. Het is juist afgestemd op het ontdekken van jouw tempo en mogelijkheden. Een goede conditie is geen vereiste.

 • Moet het de hele dag buiten?

Nee, dat hoeft niet. Maar het buiten zijn heeft wel een grote meerwaarde ten opzichte van het leren binnen 4 muren. We kijken samen hoe de omstandigheden jou het meeste leerrendement geven. Ik nodig je uit het buiten zijn te ervaren. Mijn ervaring is dat je door buiten te zijn sneller leert en de concentratie hoger is. Door de andere omgeving kom je ook eerder tot nieuwe inzichten. Allemaal erg waardevol als je wilt groeien in je leiderschap.

 • Ik ben niet zo`n zweverig type; past dit wel bij mij?

Dan heb je geluk. Ik sta met mijn voeten stevig op de Twentse grond. Nuchterheid en duidelijkheid zijn kernwoorden van mijn aanpak. Maar dat maakt me niet onverschillig voor mijn intuïtie. Of voor wat in de natuur qua processen plaatsvindt. Dit programma leert jou concrete technieken en geeft aantoonbare resultaten.

Twijfel je nog?

Weet je nog niet of dit programma bij jou past? Heb je andere vragen? Meld je dan aan voor een kosteloos Op Stap gesprek. We bekijken in dit telefoongesprek van een half uur samen wat het beste bij jouw vraag past. Aanmelden leiderschap-scan

 

GELD TERUG GARANTIE

Natuurlijk wil ik je laten groeien in je leiderschap. Wil ik tevreden klanten. Mocht na dag 1 het programma toch niet bij je passen, kun je probleemloos uitstappen. Stuur me binnen 24 uur na de startdag een mail. Je krijgt meteen jouw geld terug, minus de kosten van de eerste dag. Je loopt dus geen enkel risico.header10

Het lijkt me leuk een tijd met je mee op weg te gaan en te onderzoeken hoe jouw leiderschap tot bloei kan komen.

Ga je mee samen op pad?

zomeraanbod aanmelden

Tot ziens!

Natuurlijke groet,

Lia van Loo