Lorelei 2024 – Verlichting

Het thema dit jaar is Verlichting:

Verlichting is een ultieme staat van spirituele groei, waarbij je diepe innerlijke vrede, liefde en wijsheid ervaart. Maar waar licht is, tref je ook de schaduw…

lorelei 2024 plaatje
verlichting schaduw

Verlichting biedt een fundamentele transformatie die je bevrijdt van negatieve patronen en beperkende overtuigingen. Laat jezelf zien zoals je werkelijk bent. Los van je bekende structuren, voorbij pijn, twijfel en angst.

Wees een leider van jouw nieuwe weg naar verlichting.

In deze staat voel je een diepe verbondenheid met het universum en leef je volledig in het moment. Verlichting biedt een leven vol betekenis en vervulling, waarin je handelt vanuit compassie en vreugde. Het is de ultieme vrijheid en een stralend licht dat ook anderen inspireert.

Durf je de schaduwkant te bekijken en je te verbinden met jouw LICHT, dat wat je oprecht raakt en daar naar te handelen?

Laten we oefenen hier op Lorelei!

Dan kunnen we samen de wereld een beetje lichter en liefdevoller maken.

Wie ben ik:

Mijn naam is Lia van Loo. Ik ben al een aantal jaren actief als natuurcoach. Al van jongs af aan geniet ik van de rust en energie die de natuur mij geeft.

Naarmate ik meer buiten ben, geeft de natuur steeds meer van haar geheimen prijs en helpt mij bij mijn eigen ontwikkeling. De seizoenen en het weer geven een natuurlijk ritme aan waar je als mens baat bij hebt. Zo ontdekte ik mijn eigen ritme dat bij mij past, waardoor ik beter in balans ben.

Ook ontdekte ik mijn drive en inspiratie. Zingeving is iets waar ik altijd mee bezig ben geweest. De grootsheid van de natuur maakt je nietig als mens. Die natuurbeleving vond ik ook bij andere natuurvolken, dicht bij huis maar ook tijdens verre reizen.

Tijdens deze reizen heb ik onder andere van Aboriginals, Maori, Indianen en Kelten veel geleerd over hun manier van leven, in verbinding met de natuur. Ik leen en bestudeer de ideeën uit hun verleden en maak ze modern en relevant voor het heden.

Mijn missie is mensen leiding te laten nemen over hun eigen leven in privé en werk.

lia bij stuw

Lorelei

5 jaar geleden kwam ik met Lorelei, een uniek vrouwenevent, in contact. Daar kwam ik in een warm bad terecht en ontmoette ik veel gelijkgestemde vrouwen. En nog zo veel meer dan ik zelf kende. De workshops en muziek brachten herkenning op diep niveau en het samenzijn met alleen vrouwen was helend voor mezelf in de diverse workshops.

Dit jaar mag ik zelf een bijdrage gaan leveren via 3 workshops om verlichting te brengen:

Uit de schaduw naar het licht  

Loop mee in deze bijzondere natuurwandeling waarin we samen moedig onze schaduwkanten verkennen. De schaduw, vaak ontweken, nodigt je uit met liefde de duisternis in jezelf te ontmoeten. Met natuurmeditaties en praktische oefeningen ontdekken we de diepere lagen van onszelf en onthult zich de verborgen schat voor jou.

In stiltemomenten daag ik je uit met een open hart en liefdevolle aandacht naar je schaduw te kijken. Alleen door de confrontatie aan te gaan met de duisternis in jezelf, leer je die te verdragen. Dit is de sleutel tot het laten schijnen van jouw innerlijk licht op belangrijke momenten. Wat je durft te zien in jezelf, kun je ook omarmen in anderen. Zo vormt het erkennen van jouw schaduw de sleutel tot meer compassie voor jezelf en de ander.

De oefeningen nodigen je uit om oude angsten, overtuigingen en patronen los te laten. Je merkt daardoor dat je innerlijk licht helderder straalt.

Deze natuurwandeling is een reis van empowerment, zelfontdekking en verbondenheid, speciaal voor jou als vrouw.

Natuurwandeling

 

Heb je deze unieke wandeling op Lorelei gemist, dan heb je nog steeds een kans omdat ik de wandeling dit jaar nog een paar keer doe bij Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn.

En  wil je dit individeel doen, neem dan contact op

Met speciale korting voor Lorelei deelnemers.  Lees hier meer:

Het medicijnwiel als (natuur) gids naar jouw lichter leven

Natuurvolken werken al eeuwenlang met cirkels: voor heling, voor raadgeving of voor tijdsbepaling:

Ontdek in deze workshop de kracht van het Medicijnwiel. Geïnspireerd door eeuwenoude natuurwijsheid weerspiegelt het medicijnwiel een reis door goddelijke vrouwelijke energieën en diverse cycli van de natuur.

Dit pad leidt ons niet alleen door de cycli van het leven, en het biedt ook een kompas voor verlichting en het leiden van een lichter leven. Door zelf in het wiel te stappen, ervaar jezelf in je lijf en hart wat de waarde is. Het is een kans om zelf te ervaren hoe je een eigen vraagstuk of probleem aanpakt.

Zo kan het Medicijnwiel dienen als een krachtige gids op jouw reis van zelfontdekking, empowerment, en het bereiken van een lichter leven.

Lichter leven via 8 natuurprincipes

In deze workshop maak je kennis met de 8 natuurprincipes. Als je bv. weet wat jouw natuurlijk ritme is, ga je beter om met stress, chaos en onverwachte zaken. Je komt dan in evenwicht.Door die 8 principes kun je meer ontspannen en veel lichter leven. Iedereen moet leiding geven aan haar eigen leven. Dat kun je alleen op jouw manier doen.

Vanuit mijn natuurcoachervaring met diverse klanten schreef ik daarom in 2021 het Handboek Natuurlijk Leiderschap. Traditionele management theorieën worden hierin gekoppeld aan eeuwenoude natuurwijsheden.

Ontdek hoe die 8 natuurprincipes inwerken op jou en wat dat betekent voor jouw lichaam, je communicatie en jouw werk en privéleven.

Verspil geen energie meer van jezelf en de ander!

Leer op een dieper niveau hoe je authentiek en natuurlijk jouw leven leidt!

Ga ik je ontmoeten bij één van deze workshops?

Wil je dit als team of zelf eens meemaken, neem dan contact op