Hulp bij jouw leiderschap nodig?

Ben jij in de afgelopen jaren ‘vanzelf’ in een leidinggevende functie gerold? Merk je dat je in jouw leiderschap steeds minder werkplezier hebt? Ben je in je werk vooral bezig met wat anderen willen?
Veel ondernemers en leidinggevenden hebben hier last van.

Ze willen graag:

  • Meer grip op hun werk
  • Een minder druk hoofd en een minder volle agenda
  • Geen last van stress of andere fysieke klachten
  • Minder last van alle gedoe op de werkvloer
  • Fris en energiek de dag beginnen en eindigen
  • Meer werkplezier en ontspannen werken
  • Een goede werksfeer

Kortom gewoon plezierig leidinggeven en lekker samen aan de slag. Dit is echt mogelijk!

Heb jij een leidinggevende rol en hart voor de mensen in je team? Dan weet je dat er soms gedoe op de werkvloer is. Een nieuw team, geroddel, onrust door reorganisatie, ongezonde werkdruk. Je wilt het graag allemaal oplossen en goed samenwerken.

Maar…. hoe houd je het contact met je teamleden goed, bereik je de doelen én houd je ook nog eens je eigen hoofd boven water?

Ik zie veel leiders  en (zorg)ondernemers daar dagelijks flink mee worstelen. Mijn missie is dit op te lossen. Want ik weet dat het kan!

Gebruik de natuur in je leiderschap

In de natuur wordt al miljoenen jaren succesvol samengewerkt. De natuur heeft al die tijd getest bij vele soorten en organismen wat wel of niet werkt in leiderschap. Daar kunnen wij veel van leren.

De natuur is daarom al jaren mijn inspirator en leermeester. Natuurlijk leiderschap zorgt dat je met ontspanning en plezier kan blijven werken, zelfs als er chaos en stress om je heen is.

De natuur heeft veel meer invloed op ons dan waar we ons bewust van zijn. Deze kennis ontbreekt bij veel leidinggevenden waardoor ze zichzelf soms voorbijlopen. Ongezonde werkdruk en stress maken mensen ziek en ongelukkig. Soms raak je tussen je leidinggevende en je team verstrikt in je leiderschap. Hoe houd je dan het contact met die anderen goed én houd je ook nog eens je eigen hoofd boven water?

Natuurlijk leiderschap begint bij jezelf. Ken je jezelf voldoende, durf je te varen op de intuïtieve en praktische wijsheid die de natuur je  aanreikt? Dat vraagt zelfvertrouwen, weten wie je bent en wat je kunt. Dat vraagt ruimte voor je vakmanschap en flexibiliteit. In mijn programma`s werken we aan de zaken die bij jou en je team aandacht behoeven.

Unieke methode

Via ‘t Buitenlab bied ik leiders en teams een unieke methode met de natuur als leermeester en inspiratie. De natuur is een bekende bron van rust en energie. Stress vermindert en je concentratie neemt toe. Door letterlijk buiten in een andere omgeving te zijn, kom je sneller tot nieuwe inzichten.

Mijn kennis van bedrijfskundige en veranderprocessen koppel ik aan natuurwijsheden van oude volken, de seizoenen en het gebruik maken van je intuïtie. Door mijn praktijkervaring en jarenlange ervaring als adviseur, trainer en (team)coach heb ik de kennis en expertise om je optimaal te ondersteunen en jou te laten ontkiemen als natuurlijk leider.

Natuurlijk Leiderschapstraject

De meeste leiders kiezen of ondernemers kiezen één van deze opties

  • Basistraject: Drie maanden individuele coaching, waarbij we iedere maand een halve dag met elkaar afspreken (jouw investering: € 1695,-). Je gaat gericht aan de slag met je plan, waarbij ik continu en onbeperkt beschikbaar voor je ben.
  • Intensief Traject: Zes maanden individuele coaching waardoor jij een substantiële groeisprong in jouw natuurlijke leiderschap maakt. (jouw investering: € 2995,-)

Met beide krijg je zicht en grip op de zaken waar je nu tegen aanloopt. Je leert met meer zelfvertrouwen en de juiste energie weerstanden te overwinnen zodat je beter keuzes kunt maken in complexe situaties en je team beter kunt meenemen in veranderingen.

meer info leiderschapstraject
lia bij brug

Veel leidinggevenden en teams heb ik hier al mee geholpen.

Jou straks ook?

Neem contact op en ontdek waar je staat en wat voor jou een goede eerste stap kan zijn.

Natuurlijke groet,

Lia