Training: Ontspannen werken zonder stress. Natuurlijk!

Heb je nooit tijd? Kom je nergens echt aan toe en zijn hierdoor de resultaten op je werk of thuis eigenlijk nooit helemaal wat je wilt?
Dan is er geen beter moment om dat aan te pakken dan NU!

Met de timemanagement training: Ontspannen werken zonder stress. Natuurlijk! krijg je de sleutel in handen om ontspannen en zonder stress een topprestatie te leveren. Na de training kijk je niet meer opgebrand maar juist opgelucht naar je agenda.

Pak deze kans, dit is jouw moment!

stress computer

Herken je dit?

 

Komen onderstaande dingen je bekend voor?

 • Het  werk stapelt zich op: op je bureau, in de la of bij je thuis en je weet niet meer waar je moet beginnen;
 • Je hebt het idee dat er altijd werk ligt dat gisteren klaar had moeten zijn;
 • Er komt steeds iets anders tussendoor waardoor je je eigenlijke werk niet afkrijgt;
 • Je bent (letterlijk) ziek van je werk, je baas of collega`s;
 • Je zou heel graag willen weten hoe je meer en beter grip op je werk krijgt.

Droom jij er ook van om jouw doelen relaxed te behalen, zonder iemand tekort te doen? Dan is deze training speciaal bedoeld voor jou!

Wat komt er aan bod tijdens de training timemanagement?

In het gezelschap van ambitieuze gelijkgezinden ontdek je:

 • De grootste oorzaken waardoor je te veel druk ervaart – plus het toverwoord dat je direct grip geeft op je situatie;
 • Hoe jouw harde werken schade oplevert waardoor het nú echt anders moet;
 • Hoe leuk jouw leven wordt als je in minimale tijd maximaal presteert – zonder iemand tekort te doen en zonder schuldgevoel;
 • De basisbegrippen van natuurlijk timemanagement;
 • Hoe jij je natuurlijk ritme ontdekt en inzet;
 • Welke stappen jou van drukte en vermoeidheid naar voluit leven brengen;
 • Wat het van JOU vraagt om vandaag nog uit jouw vicieuze cirkel te stappen, waardoor jouw overuren en volle agenda veranderen in 100% leven vanuit wie je wilt zijn.

Tijdens de training maak je een persoonlijk actieplan. Na de training krijg je een coachgesprek om je hiermee nog verder op weg te helpen.

Praktische informatie

Doelgroep

De training timemanagement is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze, hardwerkende directeuren, managers, zelfsturende teams en ondernemende professionals die zich in bovenstaande punten herkennen. 

Locatie

Alle trainingsdagen vinden plaats op de Sallandse Heuvelrug. 

Data

Data op aanvraag. 

Kosten

De kosten voor de tweedaagse training Timemanagement bedragen € 1.295,-  exclusief btw.

Wist je dat..

Luipaard

Wist je dat jij betreft timemanagement veel van het jachtluipaard kunt leren?

Een jachtluipaard slaapt namelijk het grootste gedeelte van de dag en bewaart al zijn energie voor de jacht. Soms trekt hij slechts twee sprintjes per dag. Dan trekt hij in drie seconden op van nul naar meer dan honderd kilometer per uur om een grote prooi te kunnen vangen.

Zij gingen je voor…

Ik had het altijd druk maar nooit was ik klaar, hierdoor begon ik steeds vroeger en eindigde ik steeds later. Ook de avonden en weekenden zat ik vele uren achter de laptop om alles in te halen waar ik doordeweeks niet aan toegekomen was.
Dat mijn lichaam protesteerde, negeerde ik. Geestelijk was ik op maar vaak deed ik er dan juist een schepje bovenop en hield ik mezelf zo met adrenaline op de been. Het moest af! In het weekend lag ik daarna weer voor pampus, omdat ik bek- en bekaf was.

Mijn lontje werd korter en korter waardoor ik om het minste of geringste kon ontploffen. Medewerkers liepen soms op eieren, mijn gezin leerde zichzelf redden en vrienden en familie rekenden niet eens meer op mijn aanwezigheid voor een feestje of afspraak.
Het werk ging voor en ik ging kapot. Ik leefde om te werken en vergooide mooie momenten. Er was geen tijd voor mezelf, geen energie voor sport en spel en ik was te moe voor wat dan ook.

Totdat ik het helemaal zat was. Dit was niet de prijs die ik wilde betalen om aan de top te functioneren. Dat moest slimmer, sneller en relaxter kunnen met meer plezier en minder moeite, maar hoe kreeg ik dat voor elkaar? Ik was te druk om uit de race te stappen.

Door mijn partner werd de training van Lia me aangeraden zodat ik uit die race kon stappen, want zo ging het niet meer.
Ik kreeg soms letterlijk een frisse blik van buiten en leerde mijn neerwaartse stresscirkel om te zetten in een opwaartse successpiraal.
Hierdoor heb ik de grip op mijn werk en leven teruggekregen. Ik ken mijn valkuilen, ik weet hoe ik relaxed kan presteren op topniveau en ook hoe ik privé weer mijn leuke ik kan zijn.

Klaasje

Eigenaar kleine zorginstelling

Een goede workshop over Natuurlijk leiderschap en timemanagement gehad van Lia. Wat ik zo mooi vond dat de natuur veelal als voorbeeld werd genomen en je zodoende je eigen natuurlijke leider kan worden.
Ook zeker wat geleerd m.b.t. timemanagement. Soms was het wel confronterend maar hier kan ik zeker mee verder.

Bedankt Lia en ik beveel je van harte aan!

Floris

Natuurlijk hovenier

Vragen of meer informatie?

 

Wil je graag meer weten over mij als trainer? Hier vind je meer informatie.

Heb je nog vragen over de training of zou je graag meer informatie ontvagnen over een ander onderwerp? Neem dan even contact op. Bel, app of mail me gerust, ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in.

Ik gun het jou van harte om op je best te functioneren met een gezonde geest in een gezond lichaam! Jij jezelf ook?

Stap dan uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken, zodat je tijd en energie krijgt voor jezelf en ontspannen een topprestatie levert in jouw organisatie.

Hopelijk tot snel!