🌿 Bosbaden & Vuurrituelen: Verbinden met je innerlijke vuur 🔥

Voel de kracht van innerlijke vuur tijdens onze unieke workshopdag

Het essentieel in deze hectische tijd om je innerlijke vuurtje te blijven voeden. Hoe doe jij dat?

Als natuurcoaches nemen we je graag mee om je te helpen om vanuit je natuurlijke kracht jouw eigen vuurtje weer op te stoken. Stap uit de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf in de ochtend onder in de rustgevende schoonheid van de natuur.  

Tijdens deze inspirerende dag ervaar je het helende proces van bosbaden. Voel de wind en zon op je gezicht, ervaar de verfrissende energie van het bos en verbind je met de natuurlijke wereld om je heen.

Na een heerlijke lunch zullen we `s middags ons innerlijke vuur aanwakkeren met een inspirerend vuurritueel. Laat de vlammen je leiden op een reis van zelfontdekking en empowerment, terwijl je je richt op het vinden van je (hernieuwde) innerlijke kracht en vuur.

Of je nu op zoek bent naar rust, inspiratie of een diepere verbinding met jezelf, deze dag biedt een veilige en ondersteunende omgeving om te groeien in je innerlijk vuur. Zodat je weer verfrist verder kunt in je leven

stress computer

Herken je dit?

 • Voel je je vaak overweldigd door de eisen van het dagelijks leven en verlang je naar een moment van rust en ontspanning?

 • Merk je dat je steeds verder verwijderd raakt van je innerlijke zelf en zoek je naar manieren om opnieuw verbinding te maken?

 • Heb je het gevoel dat je vastzit in een sleur en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie en motivatie om verder te gaan?

 • Ervaar je regelmatig stress, angst of onrust en ben je op zoek naar effectieve manieren om hiermee om te gaan?

 • Verlang je naar een diepere verbinding met de natuur en wil je leren hoe je deze band kunt versterken?

 • Voel je je soms onzeker over jezelf en ben je op zoek naar manieren om je zelfvertrouwen te vergroten?

 • Heb je behoefte aan een dag waarop je volledig kunt loslaten en jezelf kunt onderdompelen in een helende en inspirerende omgeving?

 • Ben je geïnteresseerd in het verkennen van oude rituelen en praktijken en wil je ontdekken hoe deze je kunnen helpen in je persoonlijke groei?

 • Zoek je naar een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en kunt groeien op je eigen tempo?

Herken je jezelf in een of meer van deze situaties? Dan is “Bosbaden & Vuurrituelen: Verbinden met je innerlijke vuur” de perfecte workshop voor jou!

Hoe ziet de workshop Verbinden met je innerlijke vuur eruit?

 • Een inspirerende ochtend van bosbaden, waarbij je wordt begeleid door ervaren natuurcoaches.

 • Geleide meditaties en mindfulness-oefeningen om je te helpen ontspannen en in contact te komen met de natuur om je heen.

 • Verfrissende wandelingen door het prachtige landschap van Landgoed Verwolde, waarbij je de genezende kracht van de natuur kunt ervaren.

 • Een heerlijke lunch bereid met verse, lokale ingrediënten om je energie op te laden voor de middagactiviteiten.

 • Een inspirerend vuurritueel in de middag, waarbij je de kans krijgt om je innerlijke vuur aan te wakkeren en te versterken.

 • Persoonlijke reflectiemomenten om stil te staan bij je ervaringen en inzichten tijdens de dag.

 • Gelegenheid om te verbinden met gelijkgestemde deelnemers en ervaringen uit te wisselen.

 • Een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, leren en jezelf kunt zijn.

Praktische informatie

Data

Deze bijzondere workshop wordt gegeven op zaterdag
25 mei 2024

Locatie

Landgoed Verwolde
Jonker Emilelaan 5
7245 TL Laren (Gelderland)

Tijd

De workshop duurt van
10:00 tot 16:00 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur.

Kosten

De kosten voor deze workshop inclusief luxe lunch is €148,-  exclusief btw.

Wist je dat..

Luipaard

Wist je dat bosbaden, ook wel bekend als shinrin-yoku in het Japans, een wetenschappelijk bewezen methode is voor stressvermindering en verbetering van het welzijn? Onderzoek heeft aangetoond dat tijd doorbrengen in de natuur het immuunsysteem versterkt, de bloeddruk verlaagt en de algehele mentale gezondheid bevordert.

Wist je dat vuurrituelen al eeuwenlang worden gebruikt in verschillende culturen over de hele wereld als een manier om spirituele verbinding, genezing en transformatie te bevorderen? Het observeren van vlammen kan een diepgaand effect hebben op onze geest en emoties, waardoor we in contact kunnen komen met onze diepste innerlijke krachten en verlangens.

Wie begeleiden deze bijzondere dag?

Lia van Loo

Als trainer, coach, spreker en auteur heb ik een eigen methode ontwikkeld met de natuur als leermeester. De natuur is een bekende bron van rust en energie waar je stress vermindert en je concentratie toeneemt. Door letterlijk buiten in een andere omgeving te zijn, kom je sneller tot nieuwe inzichten en leer en groei je sneller.

Ik ben sparringpartner bij vragen over jouw leiderschap en het gedoe op de werkvloer. Door mijn praktijkervaring en jarenlange ervaring als adviseur, trainer en (team)coach ondersteun ik je optimaal met mijn kennis vanuit bedrijfskundige veranderprocessen en natuurwijsheden van oude volken.

Sophia van der Borch

Als natuurcoach kan ik je weer dichterbij de natuur en dichterbij je eigen natuur brengen. Loskomen van jouw hectische bestaan en echt de tijd voor jezelf nemen. Hoe gaat het echt met je? Wat vertelt jouw lijf je over jou? Word je blij van wat je doet? Misschien sta je op een kruispunt en twijfel je of je jouw pad wilt vervolgen of misschien toch liever van je padje gaat en dat leuke kronkelpaadje nemen…?

De natuur is een magisch instrument om je bewust te worden van bepaalde vraagstukken, oude patronen of overlevingsstrategieën. Ik heb zoveel mooie werkvormen geleerd om jou spelenderwijs in een aantal stappen weer dichter bij jezelf te brengen. Ik loop met liefde met je mee op jouw innerlijke ontdekkingsreis. Er is zoveel te beleven en te (her)ontdekken…

lia bij brug
lia bij brug