1-op-1 traject: Omgaan met crisis en tegenslagen

Als leider moet jij leiden, ook als het tegenzit.

Voor de één is het gemakkelijker om positief te blijven dan voor de ander. Toch moeten we allemaal omgaan met crisis en tegenslagen. We krijgen er allemaal mee te maken. Niet allemaal even hard of even zwaar, maar we hebben er allemaal last van. Hoe ga jij hiermee om? Raak jij de moed kwijt en weet je niet hoe verder? Wil je handvatten om het anders te doen en sterker uit een crisis te komen? Hoe blijf je leiden als het (regelmatig) tegen zit?

Wat je leert:

Tijdens het 1-op-1 programma “Omgaan met crisis en tegenslagen” neem ik je mee op ontdekkingstocht. De natuur gaat al eeuwen om met tegenslagen en richt zich steeds weer op. Blijft zich ontwikkelen. Dat kun jij ook leren. Echt waar!

Je leert hoe je kunt ontspannen, of ontspannen kunt blijven als het even tegenzit. Hoe je rust uitstraalt in een crisis. Door die ontspanning ben je in staat de juiste besluiten te nemen. En als jij rust uitstraalt, breng je dat over op je team en doorsta je een crisis beter. Je kunt zelfs groeien van een crisis.

Ik zeg niet dat de natuur de oplossing is voor alles, maar ik weet zeker dat de natuur je eyeopeners en nieuwe inzichten geeft om met een crisis en tegenslagen om te gaan.

Wil je ook leren de natuur als medicijn te gebruiken tijdens crisis en tegenslagen?

Dit is hoe het traject eruit ziet:

We starten met een natuursessie van 2 uur op de Salandse Heuvelrug of andere mooie natuuromgeving

3 sessies

Elke week een extra motivatiemail om te zorgen dat je ook tijdens onze sessies vooruit kan.

695 euro exclusief btw, te betalen in één keer of twee termijnen van 350 euro exclusief btw

Neem vrijblijvend contact met me op. Als leiderschapscoach kijk ik graag samen naar jouw persoonlijke situatie om zo te bekijken wat het juiste pad voor jou of je team is.

Ik help je graag om je je dromen en je leiderschap met meer plezier en resultaat vorm te geven!

Natuurlijke groet,

Lia van Loo