Coaching

Natuurcoaching is een vorm van coaching waarbij de natuur en het buiten zijn worden gebruikt als middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het gaat erom om door middel van een verbinding met de natuur inzicht te krijgen in jezelf en je leven, en oplossingen te vinden voor problemen en uitdagingen.

Individuele Leiderschap-coaching

Leer natuurlijk leidinggeven

Als leidinggevende, ondernemer of professional met een leidinggevende rol in een zelfsturend team werk je iedere dag hard om alles in goede banen te leiden. Je hart klopt voor de mensen met wie je samenwerkt. Maar tijd om na te denken over waar jij zélf staat en waar jíj naar toe wilt, die is er vaak niet. Je bent vooral druk met je hoofd boven water houden. Druk met de waan van alledag.

Teamcoaching

Natuurlijk vertrouwen met je team

Heb je soms gedoe in je team? Geroddel in de wandelgangen, een vervelende sfeer, is er te veel werkdruk, heb je net een reorganisatie gehad en is iedereen zoekende naar zijn plek? Of ben je een startende groep en moet je samen je team nog gaan bouwen aan onderling vertrouwen? Misschien spelen er wel andere zaken. Elk team heeft zo zijn eigen dynamiek.

Coachen met hulp van de natuur is een krachtig instrument. Het helpt om samen met je team het vertrouwen (weer) op te bouwen, de visie van je team te zoeken en de samenwerking te versterken.