Leiderschapstest

Hoe natuurlijk geef jij leiding?
Doe de leiderschapstest

Zoveel mensen, zoveel verschillende soorten leiders.
Hierbij is niet een bepaalde manier van leidinggeven direct goed of fout. Het is alleen belangrijk dat de manier van leidinggeven bij jou en bij je team past.
Doe de leiderschapstest en ontdek jouw kwaliteiten en valkuilen als leider.

Natuurlijk leiding geven kun je leren

Veel leidinggevenden ervaren tijd tekort, deadlines en daardoor stress. Het gevoel dat je alles allemaal zelf moet doen en regelen overheerst. Maar is dat wel zo?
Jouw taak als leidinggevende is het niet allemaal zelf doen. Het gaat erom dat je de visie bewaakt, mensen inspireert en ervoor zorgt dat zaken goed verlopen. Maar daar moet je dan wel tijd voor overhouden. Een manier om dat te doen is delegeren.

paarden, leider neemt voortouw, delegeren

Delegeren word je vaak niet geleerd als je leidinggevende wordt. Je moet het meestal zelf door schade en schande in de praktijk uitvinden. Niet altijd simpel. Veel leidinggevenden worstelen hier dan ook mee. Ze kunnen hun taken moeilijk loslaten. Vinden niet de juiste mensen. Of laten juist te veel en te snel los. Met alle gevolgen van dien.

Vind jij het lastig om je medewerkers los te laten? Merk je dat je in de controle blijft hangen? Of houd je de angst dat het fout gaat?
Doe de leiderschapstest en ontdek waar jouw kansen liggen om je leiderschap met meer ontspanning en plezier uit te oefenen.

Vul je gegevens hieronder in, doe de leiderschapstest en ontdek zaken over jouw natuurlijk leiderschap.

Leiderschapstest aanvraag
Bezig met versturen