14-daagse thuisworkshop: De natuur als medicijn

Ik merk dat veel mensen stress ervaren. Te druk op het werk, thuis nooit rust en eigenlijk nooit echt tijd om te ontspannen.

Er is behoefte aan rust, zich plezieriger voelen en met vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Dat is niet iets dat je even in de winkel koopt. Het is wél iets dat je kunt leren.

Je kunt leren je evenwicht te bewaren in stressvolle situaties. Daarvoor heb ik het gratis online programma de Natuur als medicijn geschreven.

stress computer

De 14-daagse thuisworkshop

 

Tijdens het programma “De natuur als medicijn” neem ik je 2 weken lang mee naar de wijsheden van de natuur in je eigen omgeving. Door naar de natuur te kijken, van de natuur te leren en (hopelijk) regelmatig in de natuur te zijn, leren we ons evenwicht te bewaren in stressvolle situaties en om onzekere en stressvolle tijden beter door te komen.

Je ontvangt 14 dagen lang elke dag een e-mail met oefeningen en tips die je kunt gebruiken bij het beantwoorden van een persoonlijke vraag of iets waar je nu tegenaan loopt. De oefeningen en tips ontvang je in de vorm van een filmpje of een andere bron ter inspiratie.

Jouw natuurlijk proces

 

Je kunt de oefeningen doen op een moment waarop het voor jou het beste uitkomt. Lukt het een dag niet of heb je geen tijd voor de hele oefening, pak dan gewoon op wat je wel kunt doen. Of ga verder op een moment waarop het wel uitkomt. Het is geen wedstrijd, het gaat om een natuurlijk proces.

Het woord oefening zegt het al: oefenen. Volgens van Dale: het verschillende keren doen om iets te leren. 

Je kunt de oefeningen vaker doen of zelf uitbreiden. Hoe meer je oefent, hoe meer vaardigheden je krijgt tijdens deze ontdekkingstocht.

Je kiest zelf je eigen tempo en ontwikkeling. Op deze manier probeer ik je te inspireren en verder te helpen. Zo leer je rust en ontspanning te creëren op momenten wanneer jij het nodig hebt.

Groeiende plant

Meld je nu aan

Ben je benieuwd hoe de natuur voor jou als medicijn kan werken? Schrijf je dan in voor het gratis programma. Dan kun je meteen beginnen met de eerste stap naar meer rust en ontspanning. Deze gehele training helpt je daar zeker bij.

Je houdt onbeperkt toegang tot de filmpjes en het materiaal.

En ken je nog mensen voor wie dit ook interessant is? Geef de link gerust door, met dit programma wil ik graag zoveel mogelijk mensen helpen.

14-daagse: De natuur als medicijn

Zij gingen je voor…

De 14 daagse sessie “natuur als medicijn” van Lia heeft mij begrip, vertrouwen en rust gegeven in deze (nog steeds) “rare” tijd. Lia heeft een enorme kennis van de natuur. Door haar enthousiasme en haar verhalen over de natuur wordt je vanzelf alweer een beetje blij op de dagen dat je zelf niet zo lekker in je vel zit.

De oefeningen en handvatten die Lia geeft werken echt! Het maakt niet uit waar, wanneer of welk tijdstip!

Lia, dank je wel voor je “natuurlijke” steun!

Tineke

Dankjewel Lia.

Ik vond de 14 dagen heel fijn (soms liep ik wat achter en keek er 2 terug in 1 keer) en heb mooie voorbeelden gekregen uit de natuur die me zullen helpen herinneren aan rust en vertrouwen. Je hebt het heel duidelijk overgebracht.

Miranda Kampman

Dit heeft mij heel erg geholpen om op een andere manier om te gaan en te kijken naar de onzekerheden die op dit moment ons allemaal raken als gevolg van de Corona crisis. Lia heeft een heel natuurlijke manier van allerlei zaken aan de orde te brengen, vaak werd een filmpje vanuit de natuur opgenomen. Het voelde allemaal heel persoonlijk zonder allerlei poespas.

Ik heb hierdoor toch op een andere manier naar dingen (onzekerheden) leren kijken, en ook leren te genieten van de kleine dingen die er wel zijn. Ook wordt duidelijk dat hoe je zelf in het leven staat een rol speelt in hoe je met deze crisis omgaat.

Ik zou dit zeker aanraden aan mensen die op dit moment er tegenaan lopen dat zij het gevoel hebben de grip kwijt te raken en wel een stukje ondersteuning kunnen gebruiken.

Ineke Koelma

Medewerker gemeente

De natuur wacht…

 

Je gaat op ontdekking en je neemt de tijd die jij daarvoor nodig hebt. De natuur wacht wel.

Ik hoop je hiermee wat handvatten en inspiratie te bieden om je in deze onzekere tijden een houvast, een medicijn, te geven zodat je met meer ontspanning je dagen doorkomt.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over ‘t Buitenlab? Neem gerust contact op.

Interesse in mijn uitgebreide coaching programma? Je leest er hier alles over.