De Natuur als medicijn voor jou

natuur recept

Leuk dat je verder wilt groeien met de natuur als medicijn.

Je hebt nu 14 dagen filmpjes en tips van mijgekregen om je door de crisis te helpen. Heb je mooie stappen kunnen nemen? En nu zorgen dat je jouw nieuwe stappen volhoudt. Welke doelen heb jij jezelf gesteld?

Soms is nieuw gedrag heel kwetsbaar, dat hoorde je al in het verhaal van de krab. Dan is het belangrijk om een veilige plek te zoeken en te oefenen met je nieuwe gedrag. Je vragen en onzekerheden te uiten.

Misschien merk je bij jezelf dat je blijft hangen in dezelfde zaken. Dat je lastige dingen uitstelt. Misschien waren er al problemen voor de crisis die nu alleen maar versterkt zijn. Je weet niet hoe je dit aan moet pakken. de natuur geeft dan een prima medicijn

Een steuntje in de rug

Soms heb je daar alleen even wat steun bij nodig. Met het juiste zetje in de rug kun jij ook die lastige stap maken, denk aan:

  • zaken loslaten;
  • een conflict aangaan of feedback geven;
  • omgaan met je boosheid of andere emoties;
  • voor jezelf kiezen;

Ik help al jaren medewerkers en leiders om met meer ontspanning en plezier te leven in hun werk en privé. Ik leer hen:

  • beter omgaan met stress, spanning en een hoge werkdruk;
  • beter omgaan met veranderingen en weerstand;
  • met meer zelfvertrouwen naar anderen jouw grenzen aangeven;
  • keuzes maken die echt bij jou passen;

Dat kun je ook lezen bij mijn klanten.

Anoniem, coördinator welzijnsteam

Dank voor je geduld en heldere feedback zonder druk of richting, waardoor ik mijn eigen stappen, stap voor stap, kon onderzoeken en zetten. Dank voor de gesprekken en het luisterend oor en het doorvragen op de juiste momenten. Je open houding, wat vertrouwd aanvoelde zonder oordeel, wat ik nodig had bij mijn herstel. Je hebt me inzichten en inspiratie gegeven om meer mijn gevoel te volgen en te leven en werken vanuit mijn hart.

Wil je meer natuur als medicijn?

Dan heb ik heb een mooi aanbod voor je:

De beste begeleiding die je kunt krijgen is één-op-één coaching, mijn onverdeelde aandacht voor al jouw vragen. Door de Corona kan ik geen groepsbijeenkomsten meer houden, maar we kunnen nog steeds 1 op 1 de natuur in.

We beginnen met een gratis telefonische leiderschap scan, waarin we kennismaken en kijken of ik je kan helpen. In dit gesprek krijg je een maatwerk voorstel voor een persoonlijk traject.

We starten met een natuursessie van 2 uur. Daarna volgen 3 (beeld) gesprekken en ga je in deze periode gericht met oefeningen voor jouw doelen aan de slag. We sluiten weer af met sessie in de natuur. Tussendoor kun je je vragen stellen.

Normaal vraag ik € 795,- voor zo`n traject. Want dit traject is geschikt als je snel een stap wilt zetten die precies past bij jouw situatie.

Voor jou geef ik nu korting omdat je al in het online programma tijd hebt geïnvesteerd. Je betaalt voor dit traject € 649,- excl. btw voor mijn persoonlijke begeleiding.

Vul hieronder je gegevens in en we plannen zo snel mogelijk een leiderschapscan in.

Leiderschapsscan aanvraag
Wat wil je veranderen in je leiderschap? (Meerdere antwoorden mogelijk.) *
reCAPTCHA

Wil je nog meer of langer begeleiding, kijk dan even op deze pagina.

Lia tegen boom

En wil je vast meteen aan de slag, kun je al veel lezen ter voorbereiding. Hier kun je mijn e-book downloaden met nog meer informatie en tips.

Ik heb er zin in om met je verder te gaan.

Natuurlijke groet,

Lia van Loo