Bedankt voor je aanvraag van het E-book

Bedankt voor het downloaden van mijn gratis e-book. Je ontvangt het binnen 5 minuten in je inbox.

Voordat je de pagina sluit, wil ik in onderstaande video nog een waardevolle tip met je delen waar ik zelf veel aan heb gehad om het natuurlijk leiderschap in mezelf naar boven te halen.

In de video vertel ik over wat je van de krab kunt leren. Ja, je leest het goed, dat rode, kleine schaaldier dat je altijd zo grappig zijwaarts over het strand ziet lopen. Het heeft alles te maken met je comfortzone en hoe je die kunt ont-groeien.

In mijn e-book vertel ik dat je alleen een natuurlijk leider kunt worden als je iets doet wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.
Het ontgroeien van je comfortzone kan een teken zijn dat je niet meer op je plaats zit in je huidige baan of functie. Met mijn e-book geef ik je een eerste duwtje in de rug om je in beweging te krijgen en uit die comfortzone te stappen.

Mocht je nou denken: ‘Dat eerste duwtje is niet genoeg, hier wil ik meer van weten!’, afgelopen jaar is mijn Handboek Natuurlijk Leiderschap verschenen.
In dit boek bespreek ik de 8 basisprincipes uit de natuur voor meer ontspanning en werkplezier in je team. Ik heb dit boek geschreven om leidinggevenden te inspireren in de zoektocht naar hun natuurlijk leiderschap met veel nuttige oefeningen en tips vanuit de natuur. Via deze pagina kun je mijn boek kopen voor maar € 24,95 excl. BTW.

Met dit boek maak je jouw eigen routekaart naar het leiderschap dat bij jou past. Het zorgt voor een andere blik op jezelf, de wereld en de mensen om je heen. Hierdoor kom je beter in balans met je omgeving. Je kunt zaken als werkdruk, tegenslag en chaos beter hanteren, waardoor je effectiever in je dagelijkse werk wordt.

JA, IK WIL HET HANDBOEK NATUURLIJK LEIDERSCHAP