Q&A Natuurwijsheid in de crisis

Tja zo`n virus kan je letterlijk en figuurlijk van je voeten vegen. Dan word je even op jezelf terug geworpen. Het is crisis in je hoofd en misschien ook in je lichaam. Je voelt je vaak moe en zonder energie. Weet misschien niet wat je nu wilt of moet doen.

Selecteer een geldig formulier
licht in de tunnel?
Licht in de tunnel?

Je ontvangt, na je aanmelding/deelname de opname als video naderhand in je mail. Zo kun je alles achteraf rustig beluisteren en op je in laten werken. Ook als je er niet zelf bij bent.

Crisissen zijn er altijd geweest en zullen er altijd zijn. Maar hoe kom je daar uit? Waar vind je nu inspiratie, energie om door te gaan. Dat vraagt even stilstaan bij wie je bent en wat je doet. Belangrijk in deze bijzondere en spannende tijd, is dan goed zorgen voor jezelf. Maar hoe dan?

Crisis en wat nu?

Daar help ik al jaren mee met wijsheid en inspiratie vanuit de natuur.

Het goede nieuws is dat we als mens alle oplossingen al bij ons hebben. Eeuwen evolutie hebben ons daar de tools voor gegeven.

Als coach help ik leiders en werknemers om met meer plezier en ontspanning te werken. Zaken die veel mensen nu (tijdelijk) kwijt zijn. Daarom wil ik je nu graag persoonlijk verder helpen met deze 2 sessies Q & A Natuurwijsheid in de crisis. Doe je mee?

Geef dan aan op welk moment jij graag mee wilt doen en stel je vraag. Ook als je gewoon wilt meeluisteren, ben je van harte welkom. Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Meld je hieronder toch gewoon aan. Ik geef antwoord op jouw specifieke situatie en vragen.

Selecteer een geldig formulier

Ik hoop je hierdoor te inspireren de komende tijd weer met nieuwe energie en inzichten in te gaan.

Lia stuw + jasje

Natuurlijke groet,

Lia van Loo