Referenties

Bijzondere ervaring. Workshop De natuur als spiegel.

In het begin even onwennig. Wat word er van je verwacht. Wat verwacht ik? Wat is je vraag?Maar gelijk toen we begonnen met de wandeling het bos in begon bij mij al een kwartje te vallen. Hoe loopt dit weggetje? Hoe verloopt je eigen levenspad? Wat hoor, zie, voel je? Wat kom je tegen? Ga je ergens omheen of ga je rechtdoor door die diepe plas die daarvoor op je pad ligt? Je maakt zelf de keuze!

Dan een plekje zoeken, samen met de andere deelneemsters kijken of het goed is.  Het volgende stukje van de natuur, de seizoenen. Zo mooi vertaalt naar hoe het in je eigen leven gaat. Lente, alles nog in knop, moet nog tot bloei komen. Zomer, in volle bloei, zon. Herfst. Vallende blaadjes, loslaten! En zaad oogsten! Winter. Rust, dromen en weer voorbereiden op de lente. De seizoenen die altijd maar door gaan, nooit anders lopen. Het verleden, de zaden die je met je meeneemt.

Waar sta jezelf. Wat kun je hiermee. Goede oefening van bewustwording.Daarna ontspannen door lekker ieder op zich door het bos lopen, zoeken naar zaden…….?

Terug op de warme plek een lekker kopje koffie/thee en samen (hoeft niet!) bespreken of je vraag is beantwoord. Ik heb een hele goede ochtend gehad. Lia als zeer deskundige leidster, maar een net zo goede gastvrouw (denk overal aan) en een persoon waarbij je je veilig en vertrouwd voelt.

Zeker een aanrader.

J.E. te N.

Workshop Natuurcoaching

Ik heb bij Lia de workshop Natuurcoaching gevolgd omdat ik heel benieuwd en nieuwsgierig was. Zowel voor mezelf als hoe de coaching gegeven wordt omdat natuur mij enorm aanspreekt en blij maakt. Verrassend hoe Lia dit leidde, en heel verrassend wat de uitkomst is. Lia doet het fantastisch, je voelt je compleet op je gemak en kunt openhartig spreken. Ook de medecursisten, knap hoe Lia het  voor elkaar krijgt hoe open iedereen is en zichzelf kan zijn.Je komt over jezelf aan het nadenken op een manier waar je nooit bij stil staat.Je voelt een enorme rust tijdens deze workshop alsof je even helemaal weg bent uit dit drukke leven.Ik vond het een heerlijke ochtend om in de natuur en met de elementen van de natuur te ontdekken waar je staat maar ook waar je naar toe wilt.
Zeer de moeite waard om deze workshop te volgen. Een dikke 10.

N. K te N.

Ik vond het een heerlijke ochtend om in de natuur en met de elementen van de natuur te ontdekken waar je staat maar ook waar je naar toe wilt. Prachtig!! Door deze ochtend heb ik ook bijzondere mensen ontmoet en hierdoor verdere leuke contacten gelegd.
Het heeft me inspiratie gegeven en een natuurlijke frisse kijk op mezelf en mijn omgeving in mijn werk als natuurgeneeskundige en masseuse. Een aanrader voor iedereen!

M.J te H.

Ik ben de coaching open in gegaan. Ik had er niet bij stil gestaan dat er zo snel, zo diep tot de kern doorgedrongen kon worden. Heel bijzonder!  Ik vond het zelf heel spannend om dit in een groep te doen. Misschien ook wel omdat ik van tevoren niet gedacht had dat het zo diep zou gaan. Achteraf bekeken was het een goede groep trouwens.
Deze manier van werken past goed bij Lia en ik kan merken dat ze er plezier in heeft.
Als je een vraag hebt, waar je al een tijdje mee worstelt, is een sessie natuurcoaching met Lia een zeer goede manier om antwoord op die vraag te krijgen. Ik heb gemerkt dat ik, door de vraag scherp te formuleren en door de oefeningen die ik tijdens de sessie heb gedaan, al snel tot de kern van de vraag door kon dringen en dat het antwoord zich als vanzelf ontvouwt

C.B te E.

Natuurcoaching gevolgd met Lia.

Ondanks dat ik regelmatig in de natuur vertoef, was deze gebeurtenis nieuw voor me: wanneer je in de natuur stil loopt te zijn, komt daarvoor vanzelf iets in de plaats: je hoofd wordt na verloop van tijd vanzelf rustiger, je gaat de omgeving beter in je opnemen – ondanks dat het bewolkt en regenachtig weer was. En doordat je stil bent en je dingen in je opneemt, komen er tijdens de wandeling dwars door het bos, beelden omhoog uit mijn tienerjeugd, in de Veluwse bossen, waar ik in feite hetzelfde deed. Haaks vanaf de paden de bospercelen in,over takken stappend en door greppels kruipend.
Een Oeroud gevoel drong zich aan me op, wat veilig voelde, alsof ik er zo voor altijd zou kunnen blijven. Zeer aan te raden, deze rustgevende Natuurcoaching

I.J te Z.

Enige tijd geleden heb ik de workshop Natuurcoaching gevolgd bij Lia van Loo.De natuur vormt voor mij een spiegel waarin ik mijn diepere gevoelens kan lezen. Natuur brengt rust in mijn gedachten en zorgt ervoor dat ik op adem kom. De workshop was daar ook op gericht. Heel praktisch gingen we a.h.v. opdrachten contact maken met diepere lagen in ons. Niet zweverig, maar door gebruik te maken van de natuurelementen werden we letterlijk in beweging gebracht. Lia beschikt over een grote kennis omtrent de natuur en weet met haar coaching iedereen evenveel aandacht te geven. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Een hele andere manier van coaching.  Zeer zeker een aanrader voor de natuurliefhebber. Maar ook heel  geschikt voor groepen, bedrijven of teambuilding.

P.F te N.

Persoonlijke coaching

Lia is coach en richt zich op veranderingsprocessen. Zij vindt dat rouw om dat wat je wilt veranderen een onderdeel van het proces is.  Dus voordat je op het nieuwe richt, sta je stil bij afscheid nemen van het oude. Dat maakt de weg vrij voor vernieuwing.  Op een heel plezierige en directe  wijze liet Lia mij  zien hoe (ongewenste) patronen een functie vervullen, en dat je daar afscheid van moet willen nemen. Ook is het belangrijk om in het veranderingsproces niet teveel willen controleren, in een open en ontvangende hand past meer, dan een hand die vastgrijpt aan iets…

G:D te E.