Aanmelden Minor Natuurlijk leiderschap

Leuk dat je interesse hebt in de Minor Natuurlijk Leiderschap!

SCHRIJF JE NU IN!

De minor natuurlijk leiderschap bestaat uit een unieke combinatie theorie, persoonlijke en professionele groei waarin jouw natuurlijk leiderschap centraal staat.
Een half jaar lang wordt je intensief en persoonlijk begeleidt waarbij het Handboek Natuurlijk leiderschap als leidraad dient. Alles wat je leert vanuit de 8 basisprincipes uit de natuur die in dit boek besproken worden, is inspirerend, praktisch en direct toepasbaar zowel op werk als thuis.

De minor natuurlijk leiderschap bestaat uit:

  • Leiderschapsscan. De minor natuurlijk leiderschap start met een 2 uur durende leiderschapsscan. Tijdens deze kennismaking leggen we alles op tafel en bepalen we jouw persoonlijke doelen.
  • 4 x 1 dag intensieve live groepstrainingsdagen. Deze trainingsdagen vinden plaats in de natuur op een prachtige locatie op de Sallandse Heuvelrug. In een kleine, vaste groep gaan we de diepte in met zowel theorie als praktijk. Het Handboek natuurlijk leiderschap vormt hierbij de basis. Per dag worden 2 basisprincipes besproken. Je zet direct een aantal concrete stappen waarmee je in jouw praktijk verder kunt oefenen.
  • Maandelijkse 1-op-1 begeleiding via online coaching. Tijdens deze online sessies bespreken we je voortgang. Waar sta je? Waar zitten blokkades en waar wil je nog groeien?
  • 4 verdiepende masterclasses over stress, timemanagement, ontspannen leidinggeven, omgaan met stress en tegenslag.
  • Terugkomdag: aan het einde van de minor komen we met de hele groep nog een laatste keer samen. We kijken naar waar we nu staan en of we zijn waar we willen zijn. Wat zijn de vervolgstappen die we gaan nemen?

Heb je nog vragen over de minor? Neem gerust contact met me op, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Nog even alle praktische info op een rijtje:

De minor bestaat uit een individueel deel, theorie en livedagen. Vanaf 22 augustus 2022 starten de kennismakingsgesprekken. Deze gesprekken zijn de aftrap van het individuele gedeelte.
De online masterclass (theorie) staat gepland op donderdag 8 sept 20.00u.

De live dagen zijn op donderdagen 15 september, 13 oktober, 10 november en 8 december. De terugkomdag wordt in overleg met de groep in het nieuwe jaar gepland.

De afspraken voor de scan en de individuele gesprekken worden steeds in overleg met jou gepland. De exacte data voor de verdere maandelijkse online masterclasses ontvang je na je inschrijving.

De kosten voor de gehele minor bedragen € 3.795,- excl. btw. Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Dan komt het neer op 3x € 1.300,-.

Meld je nu aan, dan gaan we samen aan de slag met jouw natuurlijk leiderschap!

SCHRIJF JE NU IN!