Oefeningen voor je leiderschap

kikker met papieren. Stress, hard werken

Stop met hard werken:

Hard werken doe je niet alleen met je hoofd, maar ook met je lichaam. Hetzelfde geldt dus voor meer ontspannen werken. Wil jij (leren) meer ontspannen werken?

Dan moet je manier van doen daarop aanpassen! Anders blijf je doorgaan in de modus van snel-haast-vlug-gauw met meestal volop angst en stress.

Eén van de belangrijkste zaken als leider is goed in contact zijn met jezelf. Je eigen rust kunnen creëren. Hiervoor heb je misschien tijdens mijn trainingen al eens mee geoefend. Zo heb je kunnen ervaren hoe het werkt. Maar ook als starter is dit een oefening die je snel kunt oppakken en leren.

Hier kun je de oefeningen downloaden als MP4 of MP3 zodat je ze thuis of op je werk kunt gebruiken op die momenten dat het nodig is.

Via deze oefeningen leer je hoe je ontspant en naar een positieve energie overschakelt. Je leert voelen waar bij jou spanning en stress ontstaat. Dit is vaak wel even oefenen, maar daarna wordt het steeds makkelijker.

Zintuigen oefening MP4

Hier vind je de link naar de video

Zintuigen oefening MP3

Beide hebben als doel beter jouw zintuigen als natuurlijk kompas te gebruiken. Meer in contact met jezelf komen en rustig en krachtig lastige situaties tegemoet treden.

de sleutel is je zintuigen gebruiken
De sleutel is je zintuigen gebruiken.

Heb je vragen over het toepassen van de oefeningen? Neem dan even contact op.

lia heide zittend

Ik ben heel benieuwd wat deze oefeningen jou opleveren. Laat je me het weten?

Neem contact op

Succes,

Lia van Loo