Workshop Bieb De kracht van de natuur: een frisse kijk van buiten

De kracht van de natuur ervaren?

Wil jij weten hoe de natuur je bij jouw werk- en levensvragen kan helpen?
Wil je meer rust, en meer geluk in deze hectische tijd?
Wil je direct toepasbare tips?img_3156

Kom dan naar deze workshop. Leer van de natuur, ervaar wat zij je jou brengt.
Mensen zijn al eeuwen op zoek naar wat goed of slecht is, wat gelukkig maakt, zoeken een teken hoe te handelen. Daarbij heeft de natuur altijd op verschillende manieren een rol gespeeld. Oude natuurvolken gingen de natuur in om antwoorden te vinden op hun vragen. Filosofen gingen buiten wandelen.

Maar hoe werkt dat dan?

Wat kun je daarmee in 2018? In jouw drukke bestaan? En kan dat ook als je in de stad woont en werkt?

Ontdek in het deze workshop. Leer van de natuur. De natuur heeft eeuwen gehad om de effectiefste vormen van communicatie en samenleven te creëren. Daar kunnen we als moderne mens nog veel van leren. Ik zet daarom deze oude natuurwijsheden en mijn kennis van de natuur op allerlei manieren in op mensen verder op pad te helpen bij hun levensvragen.

Een frisse kijkcropped-cropped-oog.jpg

De natuur is altijd in het hier en nu, en oordeelt niet. Niets gaat verloren, alles houdt zijn waarde in de kringloop. De natuur doet niets zonder doel, zei Aristoteles al.

In de natuur gedragen mensen zich authentieker dan op kantoor; en die andere prikkels zorgen voor nieuwe reacties. Een probleem kan zo ineens vanuit een verassende invalshoek bekeken worden. Filosofen trekken er al eeuwen de natuur in als ze willen nadenken, als ze het gesprek aangaan. Zei Nietzsche al niet: ´Alleen gedachten die mij tijdens het wandelen invallen zijn waardevol´

Al jaren ervaar ik zelf de rust en energie die de natuur mij geeft. Ik heb de meerwaarde van het werken in en met de natuur ontdekt. Naast mijn jarenlange managementervaring en bedrijfskundige kennis, biedt de natuur nog extra instrumenten om vraagstukken over je loopbaan of binnen je organisatie op te lossen. In de natuur wordt al miljoenen jaren succesvol samengewerkt. Daar kunnen we veel van leren.

p9066755

Na een introductie over de kracht van de natuur, gaan we er op uit om het ook zelf te ervaren. Want natuurwijsheid ervaren kan ook in de stad.

Zaterdag 8 april 15.00-17.00 u. en Dinsdag  18 april 19.30-21.30 u.

Adres: Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede

Kosten 5,- voor de workshop en een kop koffie. Tickets kun je via bibliotheek bestellen of aan de deur kopen.

 

 

Ik hoop je te ontmoeten.

Natuurlijke groet,

Lia