Help, ik kom tijd tekort!

Herken je dat?

Gratis whitepaper met 9 tips voor beter timemanagement

Tijd te kort

Je bent zeker niet de enige die regelmatig aan het eind van de dag of week nog een hele takenlijst open heeft staan. Je werkt je een slag in de rondte. En hoe hard je ook je best doet alle ballen in de lucht te houden, je tijd bezuinigt op je vrienden, gezin of hobby’s, het helpt niets.

Stap daarom uit de vicieuze cirkel van hard werken -> moe zijn -> stress -> jezelf vermannen -> nog harder werken -> nog vermoeider zijn -> etc. Dat is niet de oplossing.

Nee zeggen tegen tijd tekort

Ongezonde werkdruk en stress maakt veel mensen ziek. Op het moment dat je stress ervaart geeft je lichaam in het begin allerlei kleine signalen af om aan te geven dat dit niet prettig is. Je slaapt minder, je voelt je gejaagd en hebt kleine pijntjes.

Als je niet oppast raak je steeds meer uitgeput door steeds alleen aan anderen te denken en voor anderen te zorgen. Het wordt tijd dat je ‘nee’ leert en durft te zeggen. Dat je stopt met tijd tekort hebben.

Je wilt het wel anders, maar weet vaak niet hoe.

Ja zeggen

Welke zaken zijn voor jou belangrijk? Waar wil jij ‘JA’ op zeggen?

Balans ontstaat pas wanneer er een evenwicht is tussen jouw draaglast en draagkracht.

Is er veel spanning, hoe en wanneer kun je die dan ontladen? Hoe kun en ga je ontspannen? Jij wilt toch ook weer enthousiast, fluitend door het leven en naar je werk?

vreugdesprong

9 timemanagement tips

Met deze 9 timemanagement tips maak je een eerste stap om uit de vicieuze cirkel te stappen. Gun jezelf dit cadeau en pas ze morgen meteen toe in jouw leven.

Hier kun je ze downloaden

Soms werkt de ene tip beter en de andere keer een andere. Elke dag één keer een (kleine) oefening doen, zorgt ervoor dat je al meer rust krijgt.

Hiermee heb ik al veel mensen geholpen.

Ik ben benieuwd hoe ze jou verder helpen.

Laat je me het in een reactie weten?

 

Natuurlijke groet,

Lia van Loo

lia bij brug

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *