Lunchwandeling, goed gevoed op pad

natuur wandelen als groep

Lunchwandeling: Goed gevoed op pad

Het is lekker weer en je krijgt zin erop uit te gaan. Maar kijkend naar je agenda, zou je niet weten wanneer.

Heb je een drukke baan, in een leidinggevende rol, in een zelfsturend team?  Dagelijks werk je hard om alles in goede banen te leiden. Je hart klopt voor de mensen. Tijd om even na te denken over je missie, waar sta ik en waar gaan we naar toe, is er vaak niet. Er is zo veel te doen om doelen te bereiken, er is geregel en gedoe. O ja, en je wilt ook je eigen hoofd boven water houden.

Herkenbaar? Voor veel medewerkers en leidinggevenden dagelijkse praktijk. Tijd om jezelf te voeden is er vaak niet. Te weinig tijd voor een goed gesprek, om eens stil te staan bij wat je beweegt. Ik merk vaak er behoefte is aan die zingeving en reflectie. Maar wanneer kun je nu naar die interessante lezing of workshop?

Daarom reik ik een nieuwe manier aan, direct toepasbaar op en vanaf de werkvloer. Die geen grote investering vraagt, en een eerste stap biedt. Om te inspireren en nieuwe voeding te geven.

Lia bij boom, bruin shirt

Ik ben Lia van Loo. Ik verbind leidinggevenden en teamleden. Mijn inspiratie en leermeester is de natuur. Wordt daar niet al miljoenen jaren succesvol samengewerkt? Na als manager in zorg en welzijn te hebben gewerkt, heb ik me verder ontwikkeld. Als sparringpartner bij vragen en gedoe op de werkvloer, ga ik letterlijk op pad met leidinggevenden en teams. 

Mijn missie? Natuurlijk leiderschap vergroten. De onderlinge communicatie en samenwerking verbeteren, zodat er minder stress en ziekteverzuim optreedt. Dit wil ik jouw team en organisatie ook laten ervaren.

 Mijn aanbod:

Een lunchwandeling nabij uw werkplekvoor voor 4-10 mensen. Na een korte introductie over de kracht en waarde van buiten zijn, maken we een korte wandeling. U kunt een eigen vraagstuk aandragen of zich laten verrassen. U ervaart zelf direct wat dit buiten zijn u en het team oplevert. Weer terug op uw werklocatie, ga ik graag op uw vragen in.

Maak met je team een lunchwandeling en werk aan de teamsfeer, communicatie en samenwerking. Ontdek hoe samen wandelen verbindt. Waarom wandelen zo goed werkt, lees je hier

 Uw investering ?

  • uw tijd: 1-1,5 uur, in overleg vast te stellen
  • een geschikte ruimte om te starten en af te sluiten
  • € 125,-

U nuttigt `s middags toch uw lunch en voedt uw lichaam. Ik verzorg graag de geestelijke voeding. Waarmee u fris en geïnspireerd uw werkdag kunt vervolgen.

Gaat u mee op pad? Neem contact op.

Natuurlijke groet,

Lia van Loo                             

06-39853944