Gratis online workshops

Veel factoren zijn op dit moment anders en onzeker. Elke dag thuiswerken zonder gezellig kletspraatje bij het koffiezetapparaat. Onzekerheid over je baan of over hoe de toekomst eruit ziet. Minder sociaal contact met familie en vrienden en ga zo maar door. Door de crisis hebben veel mensen last van stress en stress gerelateerde klachten. Er is veel behoefte aan rust, plezier en positiviteit. Dat is niet iets dat je even in de winkel koopt. Het is wél iets dat je kunt leren. Daarom heb ik speciaal voor deze crisisperiode 3 gratis online workshops samengesteld.

1. Een natuurlijke kijk op stress

Succes zonder stress

Druk, drukker, drukst. Iedereen lijkt tegenwoordig altijd maar een overvolle agenda te hebben met deadlines zonder echt toe te komen aan de kern. Een tijdje een drukkere periode ervaren is niet erg en kan juist gezond zijn. Maar als deze periode langere tijd blijft aanhouden en de druk steeds groter wordt, kan de gezonde spanning doorslaan naar ongezonde stress.

In de online workshop “Een natuurlijke kijk op stress” neem ik je graag mee naar de oorsprong van stress. Samen kijken we onder andere naar de functie, waar het vandaan komt en hoe je ermee om kunt leren gaan. Lees meer >>

2. Omgaan met crisis en tegenslagen

Je evenwicht bewaren in stressvolle situaties, dat zou iedereen wel willen toch? Gelukkig kun je het leren! Een crisis als deze brengt veel onzekerheden met zich mee. Je kunt het gevoel hebben grip te verliezen waardoor je wel wat ondersteuning kunt gebruiken.

In de workshop “Omgaan met crisis en tegenslagen” kijk ik samen met jou naar wat de natuur ons kan leren over het omgaan met tegenslagen in deze corona crisis. De natuur is al eeuwenlang een plek van rust en inspiratie waar wij als mensen veel van kunnen leren. Ik geef je oefeningen en handvatten waar je mee verder kunt. Lees verder >>

3. Ontspannen leidinggeven:

Leer de basis van natuurlijk leiderschap!

Deze online workshop is speciaal gemaakt voor (toekomstige) leiders die vastlopen in de huidige samenleving en hun huidige functie. Een veranderende mensenvisie en maatschappij vraagt om veranderend leiderschap. Het kan erg lastig zijn om als leider mee te bewegen waardoor je een hoge werkdruk ervaart, moeilijk grenzen kunt stellen en last krijgt van lichamelijke klachten als hoofdpijn en buikpijn. Benieuwd wat natuurlijk leiderschap voor je kan doen? Lees meer >>

Op zoek naar iets meer dan online workshops?

Wil jij zelfverzekerd, ontspannen en met plezier leiding geven? En heb je daarvoor meer nodig dan een online workshop? Ik help je graag! Goed leiderschap gaat namelijk niet vanzelf, maar is wel te leren.

Vraag nu een gratis leiderschapsscan aan waarin we in een persoonlijk gesprek jouw situatie bespreken. Samen kijken we welke stappen jij het beste kunt zetten, zodat je direct meer rust en werkplezier ervaart.

Benieuwd naar hoe natuurlijk jij leiding geeft? Doe de leiderschapstest

Zoals bij zoveel dingen is er ook bij leidinggeven niet een bepaald goed of fout. Want zoveel mensen, zoveel verschillende soorten leiders en leiderschapsstijlen. Waar het vooral om gaat is dat de manier van leidinggeven bij jou en bij je team past. Doe de leiderschapstest en ontdek jouw kwaliteiten en valkuilen als leider.