Bedankt voor je aankoop

Bedankt voor je aankoop bij ‘t Buitenlab.

Voordat je de pagina sluit, wil ik in onderstaande video nog een waardevolle tip met je delen waar ik zelf veel aan heb gehad om het natuurlijk leiderschap in mezelf naar boven te halen.

In de video vertel ik over wat je van de krab kunt leren. Ja, je leest het goed, dat rode, kleine schaaldier dat je altijd zo grappig zijwaarts over het strand ziet lopen. Het heeft alles te maken met je comfortzone en hoe je die kunt ont-groeien.

In mijn Handboek Natuurlijk Leiderschap vertel ik onder andere dat je alleen een natuurlijk leider kunt worden als je iets doet wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt.
Het ontgroeien van je comfortzone kan een teken zijn dat je niet meer op je plaats zit in je huidige baan of functie. Met mijn Handboek geef ik je een eerste duwtje in de rug om je in beweging te krijgen en uit die comfortzone te stappen.

Mocht je nou denken: ‘Dat eerste duwtje is niet genoeg, hier wil ik meer van weten!’, het hele jaar door verzorg ik (online) trainingen en masterclasses. Hierin is vrijwel alles mogelijk. Van 1-op-1 sessies tot trainingen voor grote managementteams en bedrijven. Over diverse thema`s geef ik ook (lunch) lezingen op aanvraag. Data worden gepland op aanvraag.

Meer weten? Neem gerust contact met me op.