regge

Het is voorjaarsvakantie en in de vakantie doe je vaak nieuwe energie en ideeën op, kom je tot rust.

Ken je dat gevoel? Je hebt al een tijd geen inspiratie en plezier meer in wat je doet. Je voelt je vastgelopen in je baan. Soms gaat het over onzekerheid, een dreigende burn-out, pesten op de werkvloer, moeite met de leidinggevende of hun teamleden. Wat maakt dat jij met minder plezier naar het werk gaat?.

Wil jij ook weer meer halen uit je werk, meer genieten van je werk en het leven? Minder je werk mee naar huis nemen en gewoon ontspannen thuis kunnen zijn? Misschien wil je wel iets heel anders gaan doen. Maar wat en hoe?

Als je (één van) deze vragen herkent, dan is het tijd om nieuwe stappen te zetten. Neem eens wat vitamine G(roen).  Veel mensen ervaren de natuur als heilzaam.  De stilte, het wandelen, buiten zijn en er gewoon even uit zijn doen je goed.

Maak eens goed gebruik van de vakantietijd en geef jezelf een energiestoot om straks weer lekker aan de slag te gaan. Ga lekker buiten wandelen, alleen, met de hond, met je partner.

Of als je eens een sparringpartner zoekt met mij als natuurcoach. Door je anders te laten kijken naar de natuur ga je zaken anders zien en beleven. Werken in en met de natuur helpt jou om rust te krijgen in je (soms te) drukke bestaan en hoofd. Je hoort weer jouw eigen innerlijke wijsheid. In de natuur ben je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je gaat letterlijk nieuwe wegen in en ontdekt nieuwe perspectieven.

Tijdens deze Natuurcoaching heb je de mogelijkheid om kennis te maken met mij en te voelen wat de natuur jou kan bieden.

Meer weten hoe jij stress op een natuurlijke manier kunt te lijf gaan. Welke tips er nog meer zijn voor jou en je medewerkers? Dan kom ik graag met je in gesprek!  

Informatie leiderschap-scan

Tijdens dat gesprek onderzoeken we de specifieke situatie van jouw organisatie en zal ik kijken hoe ik jou en je team verder op pad kan helpen.

R: 134 G: 255 B: 162 X:39852 Y: 0 S: 0 Zs: 0 Zp: 42 F: 286 I: 4 ImgVer:08.01.09.10

Dus: wil jij een vitamine G-stoot opdoen om na de vakantie je droom waar te maken en af te rekenen met belemmerende patronen?

Dan hoop ik je op mijn pad te treffen

Lia